Over Ons

Als handelsonderneming leveren wij een groot scala aan producten voor de agrarische sector, de vakspecialist en de particulier. Ons assortiment bestaat uit onder andere tuinartikelen, gereedschap, verwarming, PVC-/installatieartikelen, elektra, werkkleding, weide-afrastering, ijzerwaren en verf- en olieproducten.

Over ons

Vakkundig advies

Iedere dag weer zetten wij ons in voor onze klanten. Vanzelfsprekend vinden wij dat. Wij helpen u graag en goed, zodat u telkens weer graag bij onze handelsonderneming terugkomt. Wij adviseren u graag!

Kwalitatief hoogwaardige merken

Onze merken zijn onder andere  FEIN, Dunlop, Sealants, TEC 7, Eurol, Gri Sport, Hikoki, Makita, Havep, Rotec, Neotools, Dynaplus, Hermadix, Snickers, Tenco, Tyrolit, MTD. Ook kunt u bij ons terecht voor bevestigingsmaterialen, leidingen en koppelingen.

Working,Clothes,For,Workers

Groot aanbod

Op onze website treft u een deel van ons assortiment aan. Staat het er niet bij wat u zoekt? Dan horen wij het graag van u. In onze winkel kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment. Hebt u specifieke vragen? Kom langs of bel onze handelsonderneming. Wij zijn u graag van dienst.

Neem direct contact op!

Ben jij na het lezen van deze pagina al geïnteresseerd geraakt? Wacht dan geen moment en neem direct contact met ons op! Wij helpen je graag met het vinden waarnaar jij op zoek bent.