Assortiment

Wilt u een compleet aanbod, goede kwaliteit, prettige service en fijne dienstverlening? Kom dan naar HAKU Herwijnen. Op onze website kunt u terecht voor een gangbaar assortiment.

Ons Assortiment

Alles wat u zoekt op het gebied van:

Groot assortiment
Als handelsonderneming leveren wij een groot scala aan producten voor de agrarische sector, de vakspecialist en de particulier. Ons assortiment bestaat uit onder andere tuinartikelen, gereedschap, verwarming, PVC-/installatieartikelen, elektra, werkkleding, weide-afrastering, ijzerwaren en verf- en olieproducten.

Kwalitatief hoogwaardige merken
Onze merken zijn onder andere FEIN, Buckler, Dunlop, Den Braven Sealants, TEC 7, Etan Trampolines, Eurol, Gri Sport, Hikoki, Makita, Havep, Hermadix, Snickers, Tenco, Tyrolit, MTD. Ook kunt u bij ons terecht voor bevestigingsmaterialen, leidingen en koppelingen.

Groot aanbod
Een groot deel van ons assortiment treft u aan op onze website. Staat het erbij wat u zoekt? Plaats dan een bestelling en wij leveren het u snel op het aangegeven adres.  Naast dit assortiment treft u onze winkel nog vele andere artikelen, kortom, een nog uitgebreider assortiment. Kom langs of bel ons met uw specifieke vragen! Wij zijn u graag van dienst.

Neem direct contact op!

Ben jij na het lezen van deze pagina al geïnteresseerd geraakt? Wacht dan geen moment en neem direct contact met ons op! Wij helpen je graag met het vinden waarnaar jij op zoek bent.